Mira van Herwijnen

Home / Over ons / Mira van Herwijnen

Mira werkte als leerkracht in het basisonderwijs toen zij (bij Ingeborg) Power Yogalessen ging volgen. Dit raakte haar zo dat ze besloot om van yoga haar vak te maken. Een logisch gevolg van haar ervaring als docent basisonderwijs was dan ook de opleiding tot kinderyogadocent!

Na deze opleiding en het opstarten van haar yogapraktijk volgden al snel meer opleidingen, workshops en masterclasses. Dat heeft geresulteerd in het geven van diverse soorten yoga, namelijk: kinderyoga, tieneryoga, zwangerschapsyoga, vrouwenyoga en yoga voor volwassenen. De lessen van Mira kun je omschrijven als speels, creatief en veelzijdig. Elke volgende les kan zomaar compleet anders zijn dan de vorige.

Tijdens de lessen komt er, naast het uitvoeren van yogahoudingen (asana’s) die we soms doen in een flow (Vinyasa), nog veel meer aan bod. Afhankelijk van de doelgroep doen we yogaspelletjes, massages, concentratieoefeningen, mindfulness oefeningen en nog veel meer. Tijdens de les is er aandacht voor wat een ieder kan en is het mogelijk de oefeningen aan te passen aan elk niveau. In de groepen gaan we respectvol met elkaar om, jong en oud, en iedereen is van harte welkom! U kunt Mira ook benaderen voor privé yogales, kinderyogafeestjes, voor lessen op school of BSO of voor yogales op het werk.

U kunt contact opnemen met Mira per e-mail: info@barendrechtyoga.nl, of per telefoon: 06-48771105.
Voor meer informatie kunt u kijken op haar website: www.barendrechtyoga.nl