Over ons

Home / Over ons

Pablo & Ingeborg

Pablo en Ingeborg zijn al 43 jaar samen.

Al sinds het prille begin waren ze allebei geïnteresseerd in yoga en meditatie en kwamen tijdens hun omzwervingen door Afrika in aanraking met verschillende stijlen van yoga en persoonlijke ontwikkeling. Pas later toen ze eenmaal permanent in Nederland gingen wonen heeft Ingeborg haar belangstelling voor yoga geformaliseerd door een gedegen 3-jarige yoga opleiding te gaan volgen. Vanaf 1998 is Ingeborg begonnen met het geven van yogalessen. Pablo volgde haar ontwikkelingen op de voet en heeft Ingeborg geholpen door haar onderneming op de achtergrond te ondersteunen, en heeft zelf ook yogalessen bij haar gevolgd om zijn interesse in en het beoefenen van yoga verder te ontwikkelen.

Op een keerpunt in zijn carrière en zijn gezondheid heeft Pablo ook besloten zich verder te gaan verdiepen en heeft in 2009-2010 een Yoga Teacher Training gedaan. Daarna hebben ze hun droom om iets samen te ondernemen waargemaakt en bieden nu yogalessen aan vanuit een manier van leven die bij hun dromen past.

In 2012 hebben Pablo en Ingeborg de kans gekregen om samen de mooie ruimte in het centrum van Barendrecht te betrekken en daar hebben ze vorm gegeven aan hun kleine yogastudio met het grote hart: Yogastudio Barendrecht.

 

Lees meer over Ingeborg en/of Pablo.