Tarieven

Home / Tarieven

Y O G A
A A N B O D T A R I E F – 2 0 1 9
* 1e Proefles GRATIS
* 2e Proefles€10,- (contant)
* LOSSE Yogales (zonder abonnement)€15,- (contant)
M A A N D A B O N N E M E N T E N : (Relax Yoga & Poweryoga/Vinyasa flow)
* FLEX1 MAAND (1 les per week)€40,- per maand
* FLEX2 MAAND (2 lessen per week)€70,- per maand
* GEZIN FLEX1 MAAND (1 les per week)€36,- per maand per gezinslid
* GEZIN FLEX2 MAAND (2 les per week) €64,- per maand per gezinslid
J A A R A B O N N E M E N T E N : (Relax Yoga & Poweryoga/Vinyasa flow)
* (‘EARLY BIRD’ TARIEF geldig tot 31 januari 2019) – JAAR1 (1 les per week) €385,- éénmalig
* JAAR1 (1 les per week) (VANAF 1 februari 2019)€396,- éénmalig
* GEZIN JAAR1 €363,- eenmalig per gezinslid
BASISCURSUS* (Power yoga & Vinyasa Flow) €95,- (éénmalig)
WORKSHOP* (2 à 3 uur per workshop)Prijs op aanvraag
P R I V É L E S :
* 60 minuten€65,-
* 90 minuten€80,-
* 5x Privélessen (60 min/sessie)€250,-
* 5x Privélessen (90 min/sessie)€340,-

ABONNEMENTEN:  

Wij bieden onze leden verschillende mogelijkheden:

Met een FLEX1 MAAND abonnement betaal je een maandcontributie van €40,00 voor 1 les per week

Met een FLEX2 MAAND abonnement betaal je een maandcontributie van €70,- voor 2 lessen per week, (je kunt ook meerdere soorten yogalessen volgen, bv. Relax Yoga én Power Yoga)

 

(‘EARLY BIRD’ TARIEF voor een JAAR1 abonnement geldig tot 31 januari 2019  = €385,-)

Met een JAAR1 abonnement volg je 1 les per week voor een jaarbedrag van €396,-

 

OPZEGGEN:

Voor alle abonnementen geldt een opzegtermijn van ÈÈN MAAND.

 

KORTINGEN:

Gezinskorting

Doen meerderen in uw gezin (woonachtig op hetzelfde adres) mee aan onze yogalessen en jullie hebben een FLEX1 abonnement bij ons afgesloten dan krijgt elke deelnemer €4,- korting op de FLEX1 tarief. (Elk gezinslid betaald dan €36,- per maand)

Doen meerderen in uw gezin (woonachtig op hetzelfde adres) mee aan onze yogalessen en jullie hebben een FLEX2 abonnement bij ons afgesloten dan krijgt elke deelnemer een extra €5,- korting op de FLEX2 tarief. (Elk gezinslid betaald dan €65,- per maand)

Bij een JAAR1 abonnement krijgt elke deelnemer €33,- korting op het jaarbedrag. (Elk gezinslid betaalt dan eenmalig een jaarbedrag van €363,- ipv €396,-)

Productkorting

Deelnemers aan de basiscursus krijgen korting op de aanschaffen van yogaproducten. Deze korting is alleen geldig gedurende de periode van de cursus. Productkorting is afhankelijk van het product en wordt tijdens de basiscursus aan de deelnemers meegedeeld.

 

BETALING VAN CONTRIBUTIE:

Maand abonnementen

De maandelijkse contributies ontvangen wij graag in de eerste week van elke maand, contant te betalen op de eerste les van de betreffende maand, óf door overmaking op bankrekeningnr: NL 37 ABNA 044 037 0000 t.n.v. I. Montoya-Breevoort te Barendrecht, onder vermelding van Relax óf Power/flow, desbetreffende maand & naam. Als je automatisch overschrijft vergeet dan niet dit in de zomerstop voor 1 maand stop te zetten.

 

Vast jaarabonnement

Het lesgeld voor een jaarabonnement voor Relax, Power/Flow Yoga ontvangen wij graag vooraf, in de eerste maand van je abonnement, contant óf door een overmaking op bankrekeningnr: NL 37 ABNA 044 037 0000 t.n.v. I. Montoya-Breevoort te Barendrecht, onder vermelding van Relax óf Power/flow, lopende jaar + naam.

 

Losse lessen

Het is ook mogelijk om zonder abonnement  losse lessen te volgen, een losse les kost dan €15,- per keer, contant af te rekenen met de docent(e) aan het begin van de les. 

(Als je een abonnement al hebt en een ‘extra’ losse les wilt volgen is het  maar €9,- per extra les)

 

BASISCURSUS: (Power & Vinyasa Flow Yoga)

Het cursusgeld voor een 5-weken cursus Power Yoga/Vinyasa Flow bedraagt € 95,- gebaseerd op 5 keer een wekelijkse basisles van 90 minuten én 3 oefenlessen van 60 minuten bij de reguliere lessen. Men krijgt een totaal van 10,5 uur lessen gedurende de 5/6 weken durende cursus.

Overboeking van de eerste betaling van € 20,- zal gelijk je aanmelding bevestigen én je plaats in de basiscursus reserveren.

Betaling van het resterende cursusgeld dient contant plaats te vinden voor het begin van de 2e les van de cursus. Het is ook mogelijk het totale bedrag over te boeken op bankrekeningnr: NL 37 ABNA 044 037 0000 t.n.v. I. Montoya-Breevoort te Barendrecht, onder vermelding van basiscursus + naam.

Kijk hier voor de data van de volgende basiscursus.